9 ویژگی مهم یک کارآفرین موفق
ویژگی اول: عزت نفس اساسیترین مورد این است که شخص با تمام وجود این حس را داشته باشد که دارای ارزش است زیرا بدون داشتن این حس شخص قادر نخواهد بود که از عهده مشکلات و چالشهای موجود بربیاید.
ویژگی دوم: توفیق طلبی این میل همیشه همراه کارآفرینان و رهبرانی است که میخواهند کارشان را به بهترین نحو انجام دهند. افرادی که داری این خصوصیت به میزان بالا هستند هدفگرا، در جستجوی منحصر بفرد بودن ودر حال تلاش برای انجام کارها بر اساس سعی و تلاش خود میباشند و همچنین ریسک پذیرند ولی ریسکهای متعادل.
ویژگی سوم: استفاده از فرصتهای موجود کارآفرینان مانند کلیه افراد دیگر در جستجوی کسب اطلاعات و تفکیک اطلاعات مفید از اطلاعات غیر قابل استفاده هستند و همانند یک معدنچی در یک معدن طلا از میان هزاران تن سنگ بیاستفاده ناگهان یک تکه طلای کوچک اما با ارزش را پیدا میکند
ویژگی چهارم: مرکز کنترل رهبران و کارآفرینان موفق این ویژگی را که دارای مرکز مدیریت درونی میباشند را به طور بارز از خود نشان دادهاند. و تحقیقات نشان دادهاست که افرادی که دارای نیروی درونی مدیریتی هستند بسیار موفقتر از افرادی عمل میکنند که متکی به یک قوه و مرکز مدیریتی خاجی مانند سیستمهای مدیریتی، رئیس، سرنوشت و ذیگر افراد هستند.
ویژگی پنجم: هدف گرا کارآفرینان معمولا یک هدف را برای خود معین میکنند و بعد برای رسیدن به آن به طور شبانهروز شروع به فعالیت و تلاش میکنند.
ویژگی ششم: مثبت اندیشی یکی از ویژگیهای مورد تاٌکید در کارآفرینان و رهبران موفق خوشبین بودن آنهاست. آنها اگر که با مشکلات مواجه شوند آن را به عنوان یک چالش مینگرند و اگر با موانع روبرو شوند آن را به عنوان یک مسیر جدید تلقی میکنند و اگر که به آنها نه گفته شود میگویند شاید حالا امکانپذیر نباشد اما من میدانم که نظر شما بعدا عوض خواهد شد.
ویژگی هفتم: شجاعت در مورد کارآفرینان همیشه گفته میشود که آنها ریسکپذیرند. بسیاری از افراد سازمانهای دولتی و شرکتهای بزرگ و قدیمی را مکانهای بسیار مطمئنی میپندارند و شخصی که میخواهد از این محیط امن خارج شود و در دنیای سرد و خشن امروزی اقدام به راهاندازی کسب و کار آن هم از صفر بکنند باید که شجاعت بسیاری داشته باشد.
ویژگی هشتم: قدرت تحمل ابهامات این عبارت به موضوع صبر و تحمل کارآفرین در برابر ابهامات، پیچیدگیها و. موقعیتهای رسیک پذیر مربوط میشود. اشخاصی که قدرت تحمل آنها پایین است معمولا بهسمت مشاغل دولتی یا سازمانهای بسیار بزرگ که تغییرات بهصورت اندک در آنها اتفاق میافتد، میروند زیرا شرکتها و کسب و کارهایی که بتازگی راهاندازی شدهاند فضا و جوی در آنجا وجود دارد که همه چیز تازه است و گاهی اوقات هنوز هیچگونه خطمشی برای هدایت عملکرد دستگاه وجود ندارد.
ویژگی نهم: انگیزه درونی بالا انگیزههایی که رفتار ما از آن شکل میگیرد از دو منبع مشتق میشوند: درونی(باطنی)و خارجی. عوامل داخلی عبارتند از نیاز، میل، انگیزه، و نیرو. عوامل خارجی عبارتند از هر چیزی که از سوی محیط اطراف بتواند بر انگیزه تاثیر بگذارد مانند تنبیه و پاداش. در مورد کارآفرینان مهمترین عامل موثر بر انگیزه از درون آنها شکل میگیرد
|